Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Csobbanj te is a Napfényfürdőben!

Csobbanj te is a Napfényfürdőben!

A Hunguest Hotels Zrt.Napfényfürdő Aquapolis Szeged legnagyobb fürdőkomplexuma, amely 2010 tavaszán nyitotta meg a kapuit Újszegeden, néhány percre a történelmi belvárostól.Céljuk, hogy programjaik és kezeléseik által egész évben lehetőséget biztosítsanak a testi-lelki feltöltődésre, és az egészségmegőrzésre.

Mivel várnak titeket?

A Napfényfürdő Aquapolis 4400 m2-es vízfelülettel várja az ide látogatókat. Csúszdákkal, élménymedencékkel várják a szórakozásra és pihenésre egyaránt éhes vendégeket. A csúszdák közül különbözőmagasságúak, hosszúságúak és meredekségűek közül választhatnak az idelátogatók. A közel 30 méter magas toronyból megközelíthető 223 és 272 méterhosszú, zárt óriáscsúszdák egész évben várják a csúszás szerelmeseit! Ezenkívül még további 7 csúszda indul a belső medencetérből, melyek közt mindenki megtalálhatja a neki legszimpatikusabbat, legyen szó akár adrenalin függőkről vagy biztonsági játékosokról. A csúszdákon kívül a fürdőzők választhatnak még a sodrófolyosó, zuhatagok, pezsgőágyak és egyéb élmények közül. Ha kifejezetten az egészségmegőrzés a cél, akkor irány a gyógyászat - ahol többek között iszappakolás, súlyfürdő, mágnesterápia, lézerkezelés, nyirokmasszázs,száraz torna is elérhető – vagy frissítsd fel úszással a tested a SZUE 33 méteres úszómedencéjében!

Ha te is a Szegedi Tudományegyetem hallgatója vagy, a szórakozási lehetőségeket egész évben kedvezményesen tudod igénybe venni! Amennyiben felmutatod az érvényes matricával ellátott diákigazolványod, az Egyetemi jegyet mindössze 2.200 Ft-ért tudod megváltani! Ugyanakkor nem csak a jegyre, hanem a bérletre is nyújtanak kedvezményeket, ugyanis az SZTE Őszi Hallgatói bérlet csak 11.500 Ft. Az őszi bérletet, 5 hónapon keresztül minden hétköznap használatod, érvényes: 2018.szeptember 1. és 2019. február 15. között. A főszezonon kívüli, SZTE-s hallgatói bérlettel, mely 19.500 Ft-ba kerül ugyanúgy szeptember 1-től mehetsz a Fürdőbe, viszont nem februárig, hanem június 15-ig élvezheted a szolgáltatásokat! Bérletedhez kiegészítő fitnesz alkalmakat válthatsz már 2.500 Ft-tól, így a csodás panorámájú Megatifnessben végezheted a testedzést.
Bérleteikkel kapcsolatos további információkért keresd fel weboldalukat a www.napfenyfurdoaquapolis.com címen vagy érdeklődj a Napfényfürdő Facebook oldalán: www.facebook.com/napfenyfurdo.aquapolis!

Ne búsulj, amiért elmúlt a nyár, a Napfényfürdő egész évben vár! Ha Te is kedvet kaptál, használd ki a kedvezményeket! Csússz, csobbanj és mártózz meg az élvezetekben!