Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Ezért éri meg ősszel elmenni a szegedi vadasparkba!

Ezért éri meg ősszel elmenni a Szegedi Vadasparkba!

A Szegedi Vadaspark 1985 óta várja hatalmasra nyitott kapukkal az oda látogatókat. Akkor még a vidámpark részét képezte és az állatpark része sem volt túl választékos. Ekkor még csak 3 majomnak, pár őznek és vaddisznónak, valamint egy óriáskígyónak adott otthont.

Állatok világnapja

Az állatok világnapját a vadasparkban idén 2 alkalommal is meg lehet ünnepelni. Október 4-én csoportokat várnak, október 7-én pedig kifejezetten családoknak nyílik meg az intézmény kapuja.

Október 4-én az iskolás és óvodás csoportoké lesz a főszerep, ugyanis érdekes és szórakoztató feladatokkal, kikapcsolódási lehetőségekkel, csoportfeladatokkal várják a szórakozni vágyó lurkókat. Az izgalmas állomásokon 9:00-14:00 között tudják megmérettetni magukat a gyerekek.
A park azonban úgy gondolja, hogy nem csak az a fontos, hogy jól érezzék magukat a gyerkőcök, hanem már most el kell kezdeni felhívni a figyelmüket a környezet- és állatvédelemre, a felelős állattartásra, hiszen így lehet megalapozni a jövőjüket!

Októer 7-én, ahogy már azt fentebb említettük, a családoké lesz a főszerep.10:00-16:00 között várja a Vadaspark azokat a családokat, akik hasonló programokon szeretnék megmérettetni magukat vagy csak szeretnének kilépni a szürke hétköznapok fogságából.

Örökbefogadói séta a kedvenceinknél

A Vadasparkban akár magánszemélyként, akár csoportoknak vagy cégeknek is lehetőségük van örökbefogadniuk kedvenc állataikat. Ez a kedvezményezés azért jött létre, hogy a vadasparkban élő állatok ellátását segítsék. Egy bizonyos, éves összeg befizetése esetén ugyanis kikerülhetünk a támogatók falára, valamint egy éven keresztül annyiszor nézhetjük meg kedvenc állatunkat, ahányszor csak szeretnénk.

Ha esetleg szeretnél többet megtudni erről a kezdeményezésről, a következő linken részletesen is tájékozódhatsz róla:

http://www.zooszeged.hu/tamogatas-partnerek/orokbefogadas/

Vadasparki halloween

Október 31-én kerül megrendezésre 17:00-21:00 között a halloweeni ünnepség. Ezen a napon részesei lehetünk bájitalkeverésnek az elefánt-házban, betekintést nyerhetünk az indiai hitvilágba és még azt is megállapítják, hogy milyen állatként születnénk újjá a lélekvándorlás során.