Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Gyakori kérdések

Mire szolgál az oldal?

A www.univcoupon.hu weboldal célja, hogy összegyűjtse azokat a kedvezményeket, amelyeket partnereink az egyetem hallgatóinak, illetve dolgozóinak biztosítanak.

Kik regisztrálhatnak az oldalon?

Mindenki, aki az SZTE hallgatója vagy dolgozója és rendelkezik érvényes diákigazolvánnyal vagy Dolgozói Azonosító Kártyával.

Honnan tudom, hogy sikeres volt a regisztráció?

Amennyiben sikeres volt a regisztráció, a megadott e-mailcímre érkezik egy üzenet, amelyben megtalálható a profil aktiválásához szükséges link.

Hogyan tudom igénybe venni a kedvezményeket?

A kedvezmény igénybevételéhez minden esetben a diákigazolványt vagy Dolgozói Azonosító Kártyát kell felmutatni a kedvezményt nyújtó helyszínen, illetve amennyiben a kedvezményt nyújtó hely kéri a Suniversity Kuponfüzetben található kupont, vagy online igénybevétel esetén az egyedi sorszámmal rendelkező e-mailt.

Hol tudom megszerezni a kupont?

A kupon megszerzésére 2 lehetőséged is van. Egyrészt nyomtatott formában a Suniversity Kuponfüzetben, illetve a Dolgozói Kedvezménykatalógusban is megtalálhatod a kedvezményt nyújtó kuponokat.

Másrészt pedig, ha többször is igénybe szeretnéd venni kedvenc kuponjaidat, lehetőséged van a online, az univcoupon.hu oldalunkon is igénybe venni. Amennyiben ezt az opciót választod, keresd meg kedvezményeink között a kupont, majd nyomj rá az "Igénybe veszem" gombra! E-mailben kapsz majd egy levelet, amit akár ki is nyomtathatsz, vagy telefonodon felmutatva is viheted a kiszemelt helyre.