Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Kuckózz te is a Bägel House-ban!

Kuckózz te is a Bägel House-ban!

A Bägel House Szeged egyik kedves kis vendéglátó egysége, ahol bägeleket, különféle finomabbnál finomabb reggeliket, specialty kávékat és alkoholmentes italokat fogyaszthatnak a betérők. A kérdésünkre, hogy kik ők, mi a tervük, hogyan született meg a Bägel House ötlete, a következő volt a válaszuk:

"Az egész onnan indult, hogy imádjuk a jó kávét, de annál is jobban imádunk enni. Jól emlékszem a napra körülbelül egy éve, amikor egy borongós, hideg, őszi, unalmas munkanapokon megszületett az ötlet, hogy szeretnénk egy igényesen kialakított kis kuckót, ahol a finom kávé és frissensült bägel illata keveredik. Akkor ez még csak egy nagy álom volt, viszont az álom májusban valóra vált.

Fiatalok, újak és egyben kis halak vagyunk Szeged belvárosának forgatagában, de vendégszeretetünk határtalan. Célunk, hogy a kicsikkel és nagyokkal is egyaránt megszerettessük a zsidóktól származó mennyei péksüteményt, a bägelt, amit mi helyben készítünk. Kicsi, formás és nem mellesleg a végtelenségig variálható finomság.

A finom ételek mellett szem előtt tartottuk a kényelmet, hisz a nagy baráti beszélgetésekhez, első találkozásokhoz, vizsgák előtti utolsó kávékhoz elengedhetetlen az otthonos hangulat.

A Bägel House, ami számunkra már az első otthonunk két részből áll: egy kanapés, boxokkal kirakott alsó szintből és egy hagyományosabb asztal-székszisztémával felépített galériából. Az étlapon a bägelek mellett széles választékban teret adtunk a tojásos ételeknek is, melyet nem csak a koránkelőknek ajánljuk. Mindemellett különleges üdítőkkel, forró italokkal várjuk leendő vendégeinket.

A harmincöt férőhelyes kis kávézónk a legmenőbb helyszíne lehet szülinapi „brunch”-oknak, kisebb összejöveteleknek, zártkörű rendezvényeknek.

Kedvezményeink, nyereményjátékaink megtalálhatók bármikor a legnépszerűbb közösségi oldalon vagy a Szegedi Tudományegyetem által kiadott kuponfüzetben.

Ha jól szeretnél lakni, vagy csak fáradtan indultál reggel, térj be hozzánk mi mindig a legjobb kávéval és a legfrissebb alapanyagokból készült ételekkel fogunk várni!"