Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Megújult honlap, megújult kedvezmények!
Megújult honlap, megújult kedvezmények!

Megújult honlap, megújult kedvezmények!

Az SZTE Kedvezményrendszer keretében minden szemeszterben kiadásra kerül a Suniversity hallgatói kiadvány és a Dolgozói Kedvezménykatalógus, melyekben bemutatjuk Nektek aktuális partnereinket és az általuk nyújtott kedvezményes szolgáltatásokat. A kedvezményeket és azok leírását azonban nem csak a nyomtatott kiadványokban találhatjátok meg, hanem a kedvezményrendszer honlapján is.

Nagy örömmel tudatjuk, hogy idén ősszel egy megújult honlapon várjuk az érdeklődőket, amely reményeink szerint sokkal jobban kielégíti az ide látogatók igényeit. Oldalunk a www.sztekedvezmenyek.hu mellett ezen túl a www.univcoupon.hu címen is elérhető egy modernebb,praktikusabb és felhasználóbarátabb formában.

A honlapon megjelenő kedvezmények szűrhetőek célcsoport szerint, a kategóriák pedig megkönnyítik a tájékozódást és a gyorsabb keresést. Lehetőség van a kedvezmények értékelésére és kedvencekhez adására is. A kedvezmény részleteit megtekintve pedig az „igénybe veszem” gombra való kattintással egyedi sorszámmal rendelkező kupont kaphatnak regisztrált felhasználóink,emellett praktikus új funkció a térképes szűrő is.

Javasolj helyet!

Ha esetleg ismersz olyan éttermet, fagyizót, konditermet, fodrászatot, nyelviskolát vagy bármit, ahol szívesen vennél igénybe kedvezményeket, nincs más dolgod, mint weboldalunkonk a „Javasolj helyet” funkció segítségével elküldeni nekünk, és mi felvesszük velük a kapcsolatot.

Megújult a Suniversity kiadvány is

Megújult a Suniversity kiadvány is

Ebben a félévben nem csak új honlappal és új akciókkal szolgálhatunk nektek, hanem a hallgatók számára megjelenő Suniversity magazin is átalakul. A 2018/19-es tanév elejétől kuponfüzet formájában kaphatjátok meg a különböző kedvezményre jogosító kuponokat. A Suniversity Kuponfüzethez szokás szerint a beiratkozás ideje alatt a TIK-ben juthattok hozzá.

Keressétek és spóroljatok velünk ebben a féléven is!