Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Pizzázz a hangulatos Don Quijote Pizzériában!

Pizzázz te is a hangulatos Don Quijote pizzázóban!

A Don Quijote Pizzéria 2001-ben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, ahol a pizzákon kívül alkoholos italokat, különféle salátákat és süteményeket is választhatnak az ide betérő egyetemisták, barátok, családok. A salátákat teljes mértékben vendégeink állíthatják össze, ezzel is személyre szabott ételeket ehetnek a vendégeink.

A pizzarendeléskor kétféle tésztavastagság (normál, vékony) háromféle méret és két sütési technológia (formában, kövön) bármely kombinációjából lehet választani. A technológiánkat nagyon lassan, apró lépésekben változtatjuk, csiszolgatjuk a saját tapasztalatunk és a szakirodalom iránymutatásai szerint.

A szlogenünk szerint a Don Quijote pizzéria a jófejek jó helye. A gyors éhségűzés mellett azoknak ideális akik szeretnének beülni egy helyre ahol halk háttérzene mellett nyugodtan el tudnak beszélgetni 1-2 órát. Nem bulihely, de már többször volt nálunk „alapozás” leánybúcsúra és szülinap is. Kiránduló csoportok, osztályok is gyakran foglalnak nálunk.

A déli csúcsidőben néha súroljuk a kapacitás felső határait és mivel a helyet bővíteni már nem tudjuk így inkább a meglévő szintet szeretnénk megtartani minőségben és forgalomban egyaránt.

A diákoknak és egyetemi dolgozóknak 10% kedvezményt adunk, de az elviteles pizzák után 15% kedvezmény jár a pizzák árából. A délutáni sziesztában 15-18 óra között pedig 30% kedvezményt adunk az italok árából de csak pizza fogyasztása mellett. Szombaton mindenki 10% kedvezményben részesül a pizzák árából. A kedvezmények természetesen nem összevonhatók.

Nézd meg a galériát, milyen finomságok kaphatók nálunk!