Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Új partnerünk a Haunted House Escape Room Szeged!

Haunted House Escape Room Szeged

A Haunted House Escape Room Szeged 2018. júliusának első hetében nyílt meg, azonban korábbra terveztük. Sajnos elég macera ment az IKV-val, ők csúsztatták meg az átadást. A szobát gyorsan 'összedobtuk', ugyanis minden terv már régen készen állt papíron. Sok-sok kreativitásra volt szükségünk, amely szerencsére mindkettőnknél adott, így bármilyen probléma adódott, sikerült áthidalni, vagy megoldani.

Ákossal már általános suliba is együtt jártunk, majd középsuliba is. Mindig egy évfolyammal felettem volt, ám attól köszöntöttük egymást utóbbi helyszínen. Egyik kedves barátomon keresztül- aki azóta spanyolban él, de folyamat tartjuk a kapcsolatot - lettünk Ákossal mára 'öribarik'. Ahogy egyre szorosabb barátság alakult ki, egyre érződött, hogy sok közös van bennünk. Egyik ilyen volt - a beszédhiba mellett - a szabadulószobák iránti rajongás. Én személy szerint fiatal korom ellenére, már évek óta terveztem különféle vállalkozást, a legtöbb ilyen-olyan módon, kisebb-nagyobb sikerrel meg is valósult. Ákosnak felvetettem, hogy mi lenne ha... Többi történelem :) Viccelek. Szóval felvetettem, és mindez odáig jutott, hogy e év elejétől, azaz január óta heti rendszerességgel ültünk össze kávézókban és terveztünk. Feladatokat, berendezést, költségvetést, hátteret. Azaz mindent. Mivel az ingatlan bérbevétel volt az egyik utolsó dolog, így általánosítottunk: 1, 2 és 3 szobás ingatlanokra vetítettük rá ötleteinket. Így nagyon sok terv volt, tehát bármilyen ingatlant vettünk volna ki, ott volt egy részletesen kidolgozott ötlet neki.

Továbbá a miért szabadulószoba kérdésre: ez egyike azon kevés vállalkozásnak, ahol nem szükséges all day long bent tartózkodnod. Mivel online foglalórendszerünk van, így csak akkor megyünk be, amikor foglalnak. Suli és munka (ja igen, egy helyen dolgozunk természetesen, ahol Ákos öccse is velünk van) mellett teljesen összeegyeztethető. És persze pénzt is láttunk lelki szemeink előtt. Itt is részletes számításokat végeztünk, hogy milyen esetben mennyi idő alatt jönne vissza a befektetett pénz.

Jelenleg egy szobánk van, de én már az országos/nemzetközi franchise rendszerünket látom magam előtt. Szeretek nagyot álmodni, Ákos tart a relativitás szintjén, vagy kicsit lentebb. Így egészítjük ki egymást pl. Természetesen szeretnénk terjeszkedni mind a városban, mind országosan, ám először egy nagyon fontos teendőnk van: felfuttatni a szobát, vele együtt a nevet. Utána jöhet a többi. :)

2-5 fös csapatok jelentkezését várjuk, de egyedi esetben több embert is beengedünk. Viszont! Nem javaslom különösképpen, inkább érkezzenek több csapatban, ugyanis egy bizonyos létszám felett a varázs, a hangulat el tud veszni. Ha túl sokan vannak, akadályozhatják egymást, ezáltal nem mindenki tud feltétlen kibontakozni. Persze ez elméleti síkon megy, történhet az ellenkezője: mindenki happy és jól érzi magát.

A Haunted House nem ijesztő, nem rémisztő, teljesen családbarátok vagyunk. Legifjabb játékosunk talán 4-5 éves volt. Várunk szeretettel bárkit, és reméljük sokan, nagyon sokan, nagyon nagyon sokat tiszteletüket teszik a pályán. Nem csak beköszönésre, hanem játékra. :) Ráadásul minden deák-team 2000 Ft-tal, azaz 25%-kal olcsóbban próbálhat kiszabadulni.