Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Rólunk

Rólunk

Az SZTE Kedvezmények az Universitas-Szeged Nonprofit Kft. szervezésében működő szolgáltatás. Célunk, hogy partnereinkkel együttműködve minél több kedvezményt tudjunk nyújtani mind a hallgatóknak, mind pedig a dolgozóknak. Évről évre azon vagyunk, hogy egyre több és több cég, vállalkozás csatlakozzon a kedvezményrendszerhez és egyre szélesebb körben tudjunk ajánlatokat biztosítani olvasóinknak.

Kedvezmények hallgatóknak

A hallgatók alanyi jogon, az SZTE-s beiratkozáskor tagjaivá válnak a rendszernek, melynek lényege, hogy a diákigazolványt elfogadó üzletekben különböző vásárlási kedvezményeket vehetnek igénybe, diákigazolványuk felmutatásával. Partnereink a kedvezményt meghatározhatják százalékban, bocsáthatnak ki kupont, vagy 1-et fizet többet kap akciót hirdethetnek meg. A kedvezménynyújtás történhet egész évben folyamatosan, vagy kiemelt időszakokra/termékekre fókuszálva.
A kedvezményt nyújtó szolgáltatók aktuális listáját, és az általuk kínált kedvezményeket minden tanév szeptemberében és februárjában közzétesszük a Suniversity Kuponfüzetünkben, illetve a www.sztekedvezmenyek.hu és www.univcoupon.hu oldalunkon. Követőink facebookon is tájékozódhatnak az aktuális kedvezményekről.

Kedvezmények dolgozóknak

2008. szeptemberében került bevezetésre a Szegedi Tudományegyetemen az Egyetemi Azonosító Kártyán alapuló kedvezményrendszer, melynek révén az intézmény oktatói és valamennyi dolgozója kártyájuk felmutatásával kedvezményesen vásárolhatnak a kedvezményrendszerhez csatlakozott üzletekben. A dolgozóknak a kedvezményt nyújtó szolgáltatókról félévente részletes katalógust küldünk, valamint www.sztekedvezmenyek.hu és www.univcoupon.hu oldalunkon is friss információkkal szolgálunk. Facebookon is folyamatosan jelentkezünk hírekkel, információkkal az aktuális kedvezményekről.

Egyetemi Azonosító Kártya igénylés:


SZTE TIK Ügyfélszolgálat
Cím: 6722 Szeged Ady tér 10.
Tel: 62/54-6600, 62/54-6601
Nyitvatartás: Hétfő-péntek 9:00-10:00 és 14:00-18:00

A kártya ingyenesen kerül kiállításra az egyetemi közalkalmazottak számára. A munkaviszony igazoláshoz egy 1 hónapnál nem régebbi munkaviszony-igazolás szükséges.

CSATLAKOZÁSI FELTÉTELEK

A kedvezményrendszerbe bárki beléphet, aki az általa kínált termék vagy szolgáltatás árából kedvezményt tud nyújtani, vagy előnyös ajánlatot tud felkínálni. A kedvezmény mértékéről és jellegéről a cégek önállóan döntenek (árkedvezmény, egyet fizet többet kap, kupon, stb.)

DIÁKKEDVEZMÉNYT NYÚJTÓ HELY SZTE HALLGATÓKNAK

Amennyiben elfogadóhelyet vagy értékesítési pontot szeretne regisztráltatni, akkor a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:- kedvezménynyújtási jog SZTE-s diákok részére- folyamatos kapcsolattartás, a kedvezményrendszerbe regisztrált partnerek adatainak, szolgáltatásainak, valamint a nyújtott kedvezmények folyamatos nyomonkövetése- http://univcoupon.hu oldalunkon történő megjelenés a kereső funkcióban, hirdetés akár kiemelt hírként, akár bannerként- megjelenés a minden év februárjában és szeptemberében megjelenő Suniversity kiadványunkban

Elérhetőségeink

Kapcsolattartók: Kiss Annamária, Bónácz Hajnalka

Postacím: 6722 Szeged, Ady tér 10.
Tel.:
(62) 546-680
E-mail:
sztekedvezmenyek@univkft.hu