Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Csobbanj SZTE kedvezménnyel az Aquapolisban!

A Napfényfürdő Aquapolis, négy évszakos ’víziváros’, mely 4400 m2 vízfelülettel, Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízicsúszdáival várja vendégeit Szegeden. A fürdőkomplexumon belül pihenésre, gyógyulásra, aktív kikapcsolódásra egyaránt felkészült részlegek várják a vendégeket: wellness, gyógyászat, korszerűen felszerelt fitnesz.

A létesítmény legattraktívabb elemei a lifttel megközelíthető 30 méter magas toronyból induló 223 és 272 m hosszú, zárt óriáscsúszdák. A belső élménymedence-térben a galériaszintről további 7 csúszda indul, továbbá sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal és egyéb élményelemekkel találkozhatnak a kalandra éhes vendégek.


A Szegedi Tudományegyetem hallgatói mindezen szolgáltatásokat egész évben kedvezményesen vehetik igénybe. Érvényes matricával ellátott diákigazolvány felmutatása mellett az Egyetemi jegy mindösszesen 2 200 Ft-ba kerül. Egyetemi jegy egész évben váltható. Bérleteink közül is kedvezményesen válogathatnak a SZTE hallgatói: - Főszezonon kívüli SZTE hallgató hétköznapi bérlet 13 500 Ft (érvényes 2020.01.01-2020.06.15.)


Diákigazolvánnyal:
SZTE egyetemi bérlet/jegy
Igénybe veszem
Az akció él
Az akció lejárt
Eddig igénybe vette
4 fő

Csobbanj SZTE kedvezménnyel az Aquapolisban!

Hunguest Hotels Zrt. Napfényfürdő Aquapolis

Hunguest Hotels Zrt. Napfényfürdő Aquapolis
Szeged város legnagyobb fürdőkomplexuma 2010 tavaszán nyitotta meg kapuit, mindössze néhány percre a megyeszékhely történelmi belvárosától. A Napfényfürdő az ország egyik azon létesítménye, amely egész évben az egészségmegőrzés és a testi-lelki feltöltődés szolgálatában áll.
Nyitvatartás:
Honlapon megtekinthető
Telefon:
+3662/566-488
Weboldal:
http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/hu/fooldal/
Cím:
6726 Szeged, Torontál tér 1
Tetszik?
Ajánld ismerőseidnek is!