Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Duplázd a söröd!

A szegedi egyetemi hallgatók kedvelt szórakozóhelye 1973. márciusában nyitotta meg kapuit, mint a József Attila Tudományegyetem klubja. Az intézmény a 80-as évek közepére vált országos hírű kulturális és szórakoztató központtá.

A légó pincéből kialakított pinceklub Szeged belvárosában, a Szegedi Tudományegyetem központi épületének alagsorában található, ezzel is jelezve azt, hogy mennyire szerves részét képezi a hallgatói hétköznapoknak.

Napközben Kávézóként üzemel,esténként pedig kari buliknak, koncerteknek, számos DJ-nek, kulturális programoknak, színházi és költői esteknek, valamint táncháznak ad otthont a szórakozóhely.

A Klubban egy-egy nagyobb buli alkalmával 1000 embernél is több megfordul, ahol négy helyszín közül választhatja ki a számára megfelelő zenei stílust, szórakozási lehetőséget.

A hangulatos Klub Kávézó és Terasz (májustól szeptember végéig) 10-től éjfélig várja a kedves vendégeket.

Nézd meg a galériát, hogy lásd, milyen a hangulat nálunk!

Diákigazolvánnyal:
1-et fizet, kettőt kap akció
Igénybe veszem
Az akció él
Az akció lejárt
Eddig igénybe vette
2 fő

Duplázd a söröd!

JATE Klub
JATE Klub - 45 éve a város szívében!
Napközben kávézóként üzemel, esténként pedig kari buliknak, koncerteknek, számos DJ-nek, kulturális programoknak, színházi és költői esteknek, valamint táncháznak ad otthont a szórakozóhely.
Nyitvatartás:
Hétfő: 10:00- programzárásigKedd: 10:00- programzárásigSzerda: 10:00- programzárásigCsütörtök: 10:00- programzárásigPéntek: 10:00- programzárásigSzombat: 10:00- programzárásigVasárnap: ZÁRVA
Telefon:
+36 62 544 703
Weboldal:
www.jateklub.hu
Cím:
6720 Szeged, Dugonics tér 13
Tetszik?
Ajánld ismerőseidnek is!