Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Mozogj az egészségedért!

Az E-Fit Beauty&Slim egyforradalmian új, az egész világon egyedi technológiát alkalmazó készülék, amely az EMS (elektromos izomstimuláció) technológia és az infra-hőterápia rendkívül hatékony, pozitív hatásait egyesíti. Ennek köszönhetően sikeresen alkalmazható a szépségiparban és a fitnesz szektorban egyaránt.

Az E-Fit Beauty&Slim továbbá segít az infra-hőterápia valamennyi pozitív élettani hatásainak elérésében.

A tudományos kutatások számos előnyt tulajdonítanak az infravörös hőkezeléseknek. Többek között a sejtek anyagcsere folyamatainak javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását,valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását segíti. A fokozott vérellátás hatására a kalóriafelhasználás is fokozódik.

Az infra-hőterápia hatására tehát szervezetünk képes magát méregteleníteni és végeredményül a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik. Továbbá a hő oldja az izommerevséget, segíti a relaxációt és enyhíti a krónikus mozgásszervi fájdalmakat.

Fűthető, hőterápiás EMS mellény a gerinc és a hátproblémák enyhítésére, kezelésére valamint lazítására szolgál.

A thermo-care öltözet fűtése hosszúhullámú infravörös sugarakkal működik, melyek mélyen behatolnak a szövetekbe, ezáltal élénkíthetik az anyagcserét és ezzel együtt a vérkeringéstis. A szövetek ellazításával csökkenthetik vagy megszüntethetnek az esetleges fájdalmak.

A Professzionális alakformáló készülék:

"…már pár kezelés után is látványos az átalakulás. Beindul a fogyás, feszesebbé válik a bőr, a testkontúrjavítása rövidebb idő alatt elérhető."

"Nagyon népszerű az E-FitBeauty&Slim kezelés, a vendégek szeretik a látható, gyors eredmények és a kezelések kombinálhatósága miatt."

"Nagy előny, hogy egyszerre alkalmazható arckezelésekkel, így időt spórolnak a vendégeink."

Dolgozói igazolvánnyal:
Ajándék kezelés
Igénybe veszem
Az akció él
Az akció lejárt
Eddig igénybe vette
1 fő

Mozogj az egészségedért!

Z7 Stúdió Szeged

Z7 Stúdió Szeged
Szeged belvárosában a Honvéd téren várjuk kedves vendégeinket az újonnan nyíló mozgás stúdiónkba! Szakképzett gyógytornászaink és személyi edzőink várják a gyógyulni és mozogni vágyókat!
Nyitvatartás:
Hétfő: 6:00-21:00
Kedd:6:00-21:00
Szerda: 6:00-21:00
Csütörtök: 6:00-21:00
Péntek: 6:00-21:00
Szombat: 7:00-12:00
Vasárnap: 7:00-12:00
Telefon:
+36 70 677 7774
Weboldal:
www.z7studioszeged.hu
Cím:
6722 Szeged, Honvéd tér 7
Tetszik?
Ajánld ismerőseidnek is!