Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Nyelvoktatás

Mikor válassz minket?

 • ha fontos szempont az, hogy a nyelviskolában eltöltött időd minél hatékonyabban teljen, minél többet tanulj, fejlődj egy kiváló tanár iránymutatásával

 • ha szeretnéd, hogy a tanár figyelje a gyengéidet és azon túl, hogy csoportot oktat, a folyamatos odafigyelésével fejlessze azokat

 • ha szeretnél kellemes, otthonos környezetben lenni egy tea, kávé társaságában

 • ha gyerekeddel jöttél a tanfolyamra, az így meghirdetett órákra, gyerekedet jó helyen, játékok közt tudd
 • nem az a legfontosabb, hogy a legolcsóbbat megtaláld (hisz nálunk a csoporttal való munka nem csak addig tart, amíg te jelen vagy, hanem utómunkát is igényel - javítások, készülés az órára, segédanyag összeállítása, fénymásolása, váratlan kérdésekre, kérésekre kiegészítése a tananyagnak).

  HOGYAN MŰKÖDIK EZ A GYAKORLATBAN?

  A tanulás ütemet teljes mértékben a tanulókhoz igazítjuk: tisztában vagyunk vele, hogy minden csoport más és más, nem mindenhol lehet ugyanazt a tempót alkalmaznunk.
  Egy nyelvvizsgára készülő csoportnál természetesen intenzívebb haladás ajánlott, mint egy szinten tartó tanfolyamnál. A kis létszámnak köszönhetően hamar felveszik a diákok egymás tempóját, ritmusát, így nem esik szét a csoport.

  A tananyagot rugalmasan kezeljük: a jól kidolgozott, átlátható tananyag egy sikeres tanfolyam alapkövetelménye. Azonban tapasztalataink azt mutatják, hogy a tanfolyam megkezdése után sokszor felmerülnek egyéni igények, amelyekhez igazodnunk kell (pl.: speciális szókincs egy külföldi úthoz vagy munkához). Így nagyon gyakran az igénylő személy számára az eredeti tanmenetet kiegészítjük újabb anyagrészekkel, hogy tanulóink kéréseiknek megfelelő tudás birtokába jussanak.

  Nem hagyjuk, hogy tanulóink lemaradjanak: ha valaki véletlenül kihagy egy-két órát, akkor sem kell félnie, hogy nem tudja behozni a lemaradást. E-mailben tájékoztatjuk a kihagyott óra tananyagáról, amit így könnyedén be lehet pótolni, s ha ezek után szükségét látja, pót órát is tartunk.

  Közvetlen, családias légkör: egy jó hangulatú óra legalább annyira motiváló lehet, mint egy jó tanár vagy tananyag. Csoportjaink nagyon hamar összeszokott csapattá válnak, ahol a tanulás már nem csupán kényszer, hanem egy szórakoztató közös program is.

  Folyamatos ellenőrzés: tanáraink a szóbeli kikérdezés mellett időt fordítanak - a tanórákon túl - az írásbeli feladatok, főként a fogalmazások, megírt levelek javítására, mind a kommunikációt, mind az íráskészséget figyelik, nyomon követik, így összetettebb képet alkothatnak a diákok haladásáról.

  Amennyiben valaki más igényekkel jelentkezik, mint a felkínált tanfolyam-ajánlatok, igyekszünk megtalálni a módját, hogy teljesítsük kérését. Az igény jelentkezhet akár az órák számára, akár konkrét vagy egyéb tananyagra vonatkozóan.

  Diákigazolvánnyal:
  -10%
  Igénybe veszem
  Az akció él
  Folyamatos
  Eddig igénybe vette
  1 fő

  Nyelvoktatás

  Co-Repeta Bt.
  2003 óta foglalkozunk nyelvoktatással. Általános tanfolyamainkon max. 6 fős létszámmal dolgozunk. Az Euroexam nyelvvizsgára készítünk (általános és szakmai). Angol, német, olasz, spanyol, szerb és magyar nyelv oktatása
  Nyitvatartás:
  Hétfő: 8:30-16:00
  Kedd: 8:30-16:00
  Szerda: 8:30-16:00
  Csütörtök: 8:30-16:00
  Péntek: 8:30-16:00
  Telefon:
  20/221-2469
  Weboldal:
  www.co-repeta.hu
  Cím:
  6721 Szeged, Szent Miklós utca 10
  Tetszik?
  Ajánld ismerőseidnek is!