Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Olvass többet olcsóbban

Az Univbook a belváros szívében, a TIK-ben várja az egyetemi hallgatókat, dolgozókat és az egyetemen kívüli vásárlókat. Színes választékának köszönhetően szinte mindenki megtalálhatja a számára megfelelő olvasnivalót, legyen szó dokumentarista írásról, regényről, szépirodalmi alkotásról, fantasyról, tankönyvekről vagy éppen verses kötetről.
Az Univbook minden félévben különböző kedvezményeket nyújt a SZTE Kedvezményrendszer keretein belül, így a 2019/20-as tanév őszi félévében, október 7. és 11. között 30% kedvezményt biztosítunk minden második megvásárolt könyvre. A kedvezmény felhasználható a jegyzettámogatással együtt is!
A jegyzettámogatás minden állami finanszírozású és nappali tagozatos hallgató számára biztosított az egyetem által, melynek keretein belül félévente 6.500 Ft-ot használhat fel könyv- és jegyzetvásárlásra a hallgató. Ebből az összegből a megvásárolni kívánt termék 75%-át lehet fedezni, a fennmaradó 25%-ot pedig a vásárló saját pénzéből fizeti.
Boltunkban lehetőség van személyes vásárlásra, ugyanakkor online rendelésre is. Aki az elektronikus vásárlást preferálja inkább, az a www.univbook.hu weboldalon megtalálja az összes termékünket. Azoknak pedig, akik nem tudják személyesen átvenni a megvásárolt könyveket, biztosított a házhozszállítás is 999 Ft-os költséggel. Fizetésre készpénzzel, valamint bankkártyával is van lehetőség, emellett pedig az online bankkártyás fizetés is megoldott honlapunkon. Ha pedig esetleg olyan könyvet szeretne valaki vásárolni, ami nem található meg a honlapon, van lehetőség egyedi megrendelés leadására is. Az egyedi megrendelés leadása után az üzlet megpróbálja beszerezni a megvásárolni kívánt könyvet. Amennyiben sikerül, a jegyzettámogatás felhasználásával az értesítés után már át is lehet venni az adott terméket.
Ha te is szeretsz olvasni, vagy csak nézelődnél, esetleg családtagodnak keresnél ajándékot, várunk szeretettel az üzletünkben!

Diákigazolvánnyal:
-30%
Igénybe veszem
Az akció él
Az akció lejárt
Eddig igénybe vette
2 fő

Olvass többet olcsóbban

SZTE Jegyzetbolt

SZTE Jegyzetbolt
A József Attila Tudományegyetem Hallgatói Boltját 1996-ban alapította az Universitas - Szeged Nonprofit Kft. A 2000-ben egységesült szegedi felsőoktatásban egyre nagyobb igény mutatkozott minőségi egyetemi emblémás termékek létrehozására és forgalmazásra.
Nyitvatartás:
Hétfő: 9:00-17:00
Kedd: 9:00-17:00
Szerda: 9:00-17:00
Csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: 9:00-17:00
Telefon:
62/546-682
Cím:
6722 Szeged, Ady tér 10
Tetszik?
Ajánld ismerőseidnek is!