Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Pizzázz kedvezményesen!

Finom pizzák és saláták, kellemes környezet. Egy nyugodt hely az igazi beszélgetésekhez. A Don Quijote pizzéria a jófejek helye.

Szegeden a Vitéz utca 4-es szám alatt található éttermünk, ahol vendégeink hangulatos vendégtérben, illetve egy teraszon a friss levegőn egyaránt helyet foglalhatnak. Vendégeink elégedettsége érdekében folyamatosan fejlődünk és újítunk, és folyamatos kedvezményeket nyújtunk

Diákigazolvány felmutatása esetén 10%-os kedvezményt biztosítunk vendégeinknek a helyben fogyasztott pizzákra. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható. A jogosultságot előre, a rendelés befejezése előtt szükséges jelezni.

Vendégeink nem csak pizzát, de salátát is fogyaszthatnak nálunk egyénre szabottan, az általuk kiválasztott összetevőkből. Salátabárunkat mindig frissen szeletelt zöldségekkel töltjük – ami olyan népszerű, hogy néha gyorsabban ürül mint ahogy tölteni tudjuk.

Gyere és pizzázz nálunk kedvezményesen!


Diákigazolvánnyal:
10%
Igénybe veszem
Az akció él
Az akció lejárt
Eddig igénybe vette
0 fő

Pizzázz kedvezményesen!

Don Quijote Pizzéria

Don Quijote Pizzéria
A Don Quijote egy hangulatos pizzéria és salátabár Szeged belvárosában, félúton a TIK és a klinikák között. Kínálatunk között különböző pizzákat, süteményeket és salátákat is megtalálhattok. Akár helyben is elfogyaszthatók az ételek, de elvitel esetében 15% kedvezményt is tudunk biztosítani. Amennyiben pedig otthon szeretnéd elfogyasztani a pizzát, amit rendeltél, élhetsz a házhoz szállítás lehetőségével is!
Nyitvatartás:
Hétfő: 11:00-22:00
Kedd: 11:00-22:00
Szerda: 11:00-22:00
Csütörtök: 11:00-22:00
Péntek: 11:00-22:00
Szombat: 11:00-22:00
Telefon:
+36 62 422 366
Weboldal:
https://www.dqpizza.hu/
Cím:
6722 Szeged, Vitéz utca 4
Tetszik?
Ajánld ismerőseidnek is!