Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Szépülj nálam!

A 10% kedvezményt biztosítunk, minden arckezelésre a kuponfelmutatása után.

Mars tértől pár percre gyalogosan és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető autóval érkezőknek ingyenes parkolási lehetősséggel a(Mix üzletház udvarában bejárat az Attila utca felől) kozmetika várja a szépülni vágyókat.Elérhető kozmetikai szolgáltatások speciális kezelések új életre keltik a bőrt – legyen szó intenzív hidratálásról, bőrfiatalításról vagy feszesítésről, az eredmények rendkívül látványosak és már az első kezelés alkalmával észlelhetők.Kozmetikánk minden korosztály számára kínál megfelelő kezeléseket.

Solanie termékcsaláddal ismerkedhetsz meg a kezelésim során,mely minden bőrtípusra, korosztályra kifejlesztette a legmegfelelőbb arckrémeket. A magas hatóanyag tartalmú, egyedi összetételű Solanie termékek intenzív ápolást biztosít a bőrnek. A speciális formulának köszönhetően gyors és látványos hatást érhetünk el. Gyere el szépülj nálam!

A bőrünk...ez az egyetlen hely ahol lakhatunk!

Dolgozói igazolvánnyal:
10%
Igénybe veszem
Az akció él
Az akció lejárt
Eddig igénybe vette
0 fő

Szépülj nálam!

Szováti Éva Kozmetika

Szováti Éva Kozmetikus
Szováti Éva vagyok, kozmetikus, közel 20 éves szakmai tapasztalattal. Szeged belvárosában, a Mars tértől két percre található kozmetikában várom a szépülni vágyókat. Minden korosztálynak megfelelő, személyre szabott kezelés elérhető nálam.
Nyitvatartás:
Időpont egyeztetés alapján
Telefon:
+36 30 293 9997
Weboldal:
www.facebook.com/szovatievakozmetika/
Cím:
6722 Szeged, Mikszáth Kálmán utca 17
Tetszik?
Ajánld ismerőseidnek is!