Nincs engedélyezve a javascript.

SZTE Kedvezmények

Barnulásod szívügyünk!

Bátran jöhetsz hozzánk, ha az intenzívebb barnítást adó CSOKICSÖVEKET szereted, de ha érzékenyebb bőröd van, akkor a kíméletesebb, hosszan tartó pigmentációt adó MÉLYBARNÍTÓ csöveket is megtalálod.

Nálunk nem látsz CSŐCSERE feliratot, mert gépeinket folyamatosan ellenőrizzük, karbantartjuk, a csöveket pedig lejárati idő előtt cseréljük, így állandó minőség mellett barnulhatsz az év bármely időszakában, pénzedért pedig mindig ugyanazt a barnítőerőt adjuk!

Hatalmas szolikrém választékunkban a legfinomabb illatú, leghatékonyabb BROWN SUGAR, TanAszU,ProTan termékek közül biztosan megtalálod kedvenced. A szolikrémek mellett testápolókat, tetovált bőrhöz való fényvédős stifteket, különféle gyümölcsös ajakápolókat, és szezonális jelleggel napozószereket is forgalmazunk.

Igényesen felszerelt Stúdiónkban minden a kényelmed szolgálja: kabinjaink minden extrával felszereltek (arclemosó, deo, papírtörlő, cukorka, cipőkanál), gépjeinkből kellemes, az aktuális deep house slágerek szólnak, szolárium után ingyenes vízfogyasztás és szoláriumozása utáni testápoló használata, valamint a folyamatosan feltöltött Coca Cola hűtönkből frissítőt is vásárolhatsz. Melegebb időszakban klimatizált stúdiónkban pedig hűsölve barnulhatsz!

Tisztaságmániás pultos lányaink azon kívül, hogy szuper jófejek, nagy tapasztalattal rendelkeznek a szoláriumozással kapcsolatban, ismerik a barnulás minden csínnyát bínnyát -bátran kérdezd őket! Ha autóval jössz, az udvarban a szoláriumozás ideje alatt ingyenesen parkolhatsz!

+ 2 érv, hogy nálunk barnulj

 • 20 zsetonos szolibérletünkre (40-60 perc) szte diákoknak -10% kedvezmény jár
 • ha bérletet vásárolsz, azzal egy tasakos krém árát már megspóroltad!


 • Válaszd Te is a legjobbat,válaszd a Sundance Szoláriumot, hiszen nekünk #barnulásodszívügyünk!

  Diákigazolvánnyal:
  -10%
  Igénybe veszem
  Az akció él
  Az akció lejárt
  Eddig igénybe vette
  0 fő

  Barnulásod szívügyünk!

  Sundance Szolárium
  Szoláriumunk Szeged Belvárosától pár lépésre az EHÖK Fitness Stúdióval szemben található. Stúdiónk márkafüggetlen, ami neked azért jó, mert mindig mindenből a legjobbat hozzuk el neked! Igazodva vendégeink igényeihez hétköznap 9-22, szombaton 10-18 óráig várunk folyamatos nyitva tartással, bejelentkezés nélkül.
  Nyitvatartás:
  Hétfő: 9:00-21:00
  Kedd: 9:00-21:00
  Szerda: 9:00-21:00
  Csütörtök: 9:00-21:00
  Péntek: 9:00-21:00

  Szombat: 10:00-17:00
  Telefon:
  06-70/260-9091
  Weboldal:
  https://www.facebook.com/sundanceszoliszeged/
  Cím:
  6722 Szeged, Kálvária sugárút 9
  Tetszik?
  Ajánld ismerőseidnek is!